Om Fodterapeuterne

Helle Jepsen:

 

Jeg er tidligere Social- og Sundhedsassistent samt rehabiliteringskonsulent. Jeg har i mange år arbejdet med og for mennesker i alle aldersgrupper, hvor jeg havde fokus på hele kroppen.

Jeg har oparbejdet en stor viden igennem mine mange år indenfor sundhedsområdet. Sammenholdt med min fodterapeut uddannelse gør dette jeg evner, at tænke i kropsrelateret helhed og kan hjælpe dine fødder optimalt.

Som Statsautoriseret Fodterapeut i Silkeborg har jeg fokus på dine fødder. Dette vil dermed have en positiv effekt på resten af kroppen.
Jeg behandler alle aldersgrupper. Børn, unge og voksne. Jeg laver alle fagets specialer og er meget passioneret. 


Blandt andet laver jeg indlægs såler til alle former for fejlstillinger i fødderne. Et håndværk jeg er stolt af at udføre og som bliver lavet helt fra bunden af. Et unikt håndværk fremstillet specielt til dig.

Jeg udfører LASER TERAPI som er med til og accelrerer kroppens egne naturlige helingsproces. Cellerne får mere energi, blodgennemstrømning øges og kroppens eget immunforsvar styrkes. Det kan blandt andet afhjælpe: Hælgener, led- og muskel smerter, Inflammation i led og sener, vira som fodvorter, forstuvninger og andre muskel skader, sår, reducerer smerte ved gigt o.a. Ring og hør nærmere

FØDDERNE ER KROPPENS FUNDAMENT. PAS PÅ DEM DE SKAL BÆRE DIG HELE LIVET. 

 

 

 

 

 

 

Karin Bornhøft:

 

Som Statsautoriseret Fodterapeut mestrer jeg selvfølgelig alle de teknikker der skal til, for at jeg kan hjælpe dig med alt der har med fødder at gøre: Fra småting der driller, til en smerte der skal gøres noget ved, lige nu
Jeg sætter fokus på fødderne i Silkeborg, om de sidder på børn eller voksne betyder ingen ting, for har du brug for hjælp er jeg der til at hjælpe.

Jeg elsker at lave indlægssåler :) 

Blandingen af håndværk og det næsten kunstneriske i processen, tiltaler mig. Jeg sætter en ære i at lave et par indlægssåler, som passer perfekt til netop dine fødder, et håndværk helt fra bunden på eget værksted.                 

Der laves kontrol og opfølgning, så jeg sikrer at indlæggene passer til dine fødder...

For mig ligger der en stor glæde og tilfredshed i at kunne hjælpe andre, og jeg er god til at lægge øre til - det behøver ikke kun at handle om dine fødder.

HUSK !!  Det er DUMT at gå rundt og ha´ ONDT..

Dine fødder skal bære rundt på din krop, lige fra den dag du tager dine første skridt. Det er en belastning, som faktisk er meget større end de fleste går rundt og tror – OG ….. SUNDE FØDDER ER GLADE FØDDER :)

 

​Vi glæder os til at møde dig.


 

Din garanti for en professionel behandling

Som statsautoriserede fodterapeuter er vi her på klinikken medlemmer af Danske Fodterapeuter.

Det er din garanti for at vi:

 •     har en statsanerkendt og godkendt uddannelse
 •     er uddannet til at yde professionel fodbehandling, fodterapi og almindelig fodpleje
 •     fremstiller individuelle fodindlæg
 •     behandler nedgroede negle ved bøjlebehandling
 •     foretager fysiologiske og neurologiske undersøgelser af foden
 •     vejleder i fodøvelser til forebyggelse og bevarelse af fodens funktioner
 •     vejleder i valg af sko
 •     er uddannet i diabetes- og gigtrelaterede fodproblemer
 •     er underlagt Styrelsen for Patientsikkerhed
 •     er omfattet af en kollektiv erhvervsansvarsforsikring
 •     er medlem af Danske Fodterapeuter og får på denne måde ajourført vores viden.